08. 06. 2021

Tvaroh SABI, talizman zdravého životného štýlu

Tvaroh SABI, či už hrudkovitý, alebo jemný v sebe ukrýva neuveriteľné nutričné hodnoty, pre čo najlepšie fungovanie ľudského organizmu. Vďaka svojej chuti je vyhľadávanou surovinou mnohými slovenskými gazdinkami, ale aj gurmánmi. Spoločnosť MILK-AGRO dbá na tradičnú receptúru a na prísne dodržiavanie presných výrobných postupov, aby každá várka tvarohu SABI bola čo najzdravšia a najchutnejšia (veď posúďte sami).

Tvaroh SABI je nezrejúci mäkký syr, ktorý zastáva v slovenských domácnostiach už niekoľko desaťročí veľmi dôležité miesto. Nejedna gazdinka si svoj jedálny lístok obohacuje týmto talizmanom v pravidelných intervaloch.

Hrudkovitý tvaroh SABI sa vyrába kyslým zrážaním kravského mlieka pomocou mliečnych a probiotických baktérií. Jemný tvaroh SABI sa vyrába obdobne, avšak podstupuje ešte navyše enzymatické zrážanie pomocou syridla. Jemný tvaroh SABI sa zároveň delaktózuje, vďaka čomu sa dosahuje jeho jednoduchšia stráviteľnosť. Nakoľko delaktózovaním vzniká jednoducho stráviteľný monosacharid, bezlaktózový tvaroh SABI je viac ako vhodný pre všetkých konzumentov (áno, aj pre tých bez intolerancie na laktózu - lepšie ho vaše telo strávi).

V ponuke máme dve variácie tvarohu - hrudkovitý tvaroh a jemný roztierateľný tvaroh. Obidve variácie tvarohu SABI sú vyrábané z odtučneného mlieka a preto tvaroh SABI obsahuje maximálne 0,3 % tuku. Z nutričného hľadiska sú veľmi podobné a síce, líšia sa iba vo svojej konzistencii. V každom prípade, tvaroh SABI je veľmi obľúbený produkt, ktorý z našich predajných pultov veľmi rýchlo mizne. Gazdinky ho používajú na prípravu tradičných sladkých, ale aj slaných pokrmov, takže každý si pri tejto dobrote príde na svoje,“ uviedol zástupca riaditeľa spoločnosti, Mgr. Matej Bálint.

Tvaroh SABI je známy aj vďaka svojim excelentným účinkom na ľudské zdravie. Ak sa človek venuje kulturistike, fitness, alebo akémukoľvek aktívnemu športu, tvaroh by mal byť jednoznačne súčasťou jeho každodenného jedálnička. Zaisťuje totiž pevnosť a dostatočnú energiu na rast a správne fungovanie svalov. Zároveň vďaka obsahu probiotík okysličuje obsah čriev, čím ničí hnilobné mikróby tvoriace karcinogénne látky. Taktiež dodáva potrebné množstvo vápnika pre správnu výživu kostí a zubov, ale aj omega-3 a omega-6 nenasýtené mastné kyseliny, ktoré chránia mozgové bunky pred nadmerným odumieraním.

Z nutričného hľadiska je skvelý v akejkoľvek podobe, pretože obsahuje stopercentne ľahko stráviteľné a nenahraditeľné bielkoviny v ideálnom pomere. Obsahuje rýchlostráviteľné kvalitné albumíny a kazeíny s postupným (dlhším) uvoľňovaním. Každodennou konzumáciou tvarohu doprajete vášmu telu vitamíny A, B6, B12, C, D, E, riboflavín, tiamín, kyselinu listovú a betakarotén. Z minerálov možno vymenovať vápnik, horčík, draslík, zinok, selén a fluorid. Okrem týchto zdraviu prospešných vitamínov a minerálov obsahuje aj omega-3 a omega-6 nenasýtené mastné kyseliny. Tvaroh SABI neobsahuje takmer žiaden tuk (max. 0,3 %), a má relatívne veľmi malý obsah sacharidov, takže zákazníci túžiaci po zdravom tele by ho mali jednoznačne zaradiť do svojho jedálnička,“ uviedol vedúci výroby, Ing. Peter Kočiš.

Tvaroh SABI zaraďujeme medzi obzvlášť zázračné mliečne výrobky. Tvaroh ako taký možno použiť aj na zábaly, ktoré chladia, zmierňujú opuchy, začervenanie a napätie pokožky. Z tvarohu sa dá pripraviť aj skvelá domáca pleťová maska, ktorá dostatočne hydratuje, bráni akné či regeneruje pokožku. Tvaroh pomôže dokonca aj pri lupienke a nepríjemných ekzémoch. Konzumácia nízkotučného tvarohu je odborníkmi preferovaná aj v prípade problémov s pečeňou. O výhodách tvarohu SABI by sa dalo písať donekonečna, avšak lepšie je raz vyskúšať ako stokrát počuť. Preto neváhajte a ukuchtite si niečo chutné z nášho zdravého tvarohu SABI

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore