10. 06. 2019

Voňavé pečivo v Družstevnej

Predajňa Milk-Agro v Družstevnej pri Hornáde opakovane vyhráva súťaž o najlepšiu predajňu Milk-Agro v regióne. Ale ak ste chceli nakúpiť v tejto predajni v marci, našli ste ju zatvorenú. Od 8. marca do 9. apríla 2019 tu totiž prebiehala plánovaná rekonštrukcia. Zástupkyni predajne, pani Milene Korbovej, sme položili niekoľko otázok...


Ktorá zmena je po rekonštrukcii najviditeľnejšia?

Širšie uličky. Už niekoľkokrát sme vyhrali v súťaži o najlepšiu predajňu, to znamená, že tu chodí nakupovať veľa ľudí. Priestor, ktorý na začiatku postačoval, teraz už bol veľmi stiesnený. Najmä uličky medzi regálmi boli úzke, mamičky s kočiarom mali sťažený nákup. Teraz sú uličky dostatočné, dokonca sa kočiarik môže obísť s nákupným košíkom. Nakupovanie je aj vďaka tomu pohodlnejšie a príjemnejšie.


Dosiahlo sa to iba „preskladaním“ priestoru?

Nie, zväčšila sa celková plocha, k budove sme pristavali novú časť. To nám umožnilo pridať vitríny na mliečne výrobky a zeleninu. Naše mliečne výrobky dostali tak väčší priestor, rozšírili sme ich ponuku, z ktorej sa najviac potešili zákazníci. Nové, priestrannejšie vitríny umožňujú viacerým kupujúcim vyberať si z nich tak, že sa navzájom neobmedzujú.


Pri vchode do predajne nám nos pošteklili príjemné vône...

Áno, pri vchode máme olejový dávkovač vône, ten prispieva k celkovej príjemnej atmosfére na predajni. Ale oveľa intenzívnejšia vôňa sa šíri z pečiva. Zriadili sme dopek pečiva, tomu sa zákazníci veľmi tešia, lebo mnohí z nich dávajú prednosť ešte teplým, voňavým výrobkom.


...pribudlo vám práce...

...áno, aj organizačnej a plánovacej, ale sa tešíme, lebo aj zákazníci sa tešia. Svojich zákazníkov dobre poznáme, to je výhoda zohratého, dlhodobo stabilného kolektívu. My vieme, kedy chodia vlaky aj autobusy, vieme, kedy príde najviac ľudí a čo chcú kupovať. Takže vieme odhadnúť, kedy pečivo pripraviť tak, aby si ho ľudia mohli odniesť naozaj teplé, voňavé, čerstvo dopečené.


Pribudla aj rekuperačná jednotka...

Teplo z chladiacich vitrín sme predtým vypúšťali von, teraz sa využije na kúrenie, je to náš malý príspevok k ekológii... Verím, že všetko toto nám udrží spokojných zákazníkov a pritiahne aj nových...

MILK - AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore