15. 11. 2022

VOLOVEC SABI, kráľovský syr božskej chuti

Prestížny syr VOLOVEC patrí medzi špičku slovenských mliečnych produktov. Ide o tylžský typ syra švajčiarskeho charakteru s nezameniteľnou chuťou a prenikavou vôňou. Tento špeciálny typ syra, je preferovaný gurmánmi na celom svete a naša spoločnosť sa môže pýšiť tým, že je jediným výrobcom tohto typu syra na Slovensku.

Značka SABI predstavuje tradičnú chuť, zdravie a výživu v jednom balení. Pri výrobe SABI produktov sa spoločnosť zaviazala používať iba kvalitné a zdravé suroviny, ktoré prešli starostlivým výberom výrobných špecialistov. Každý druh výrobku je charakteristický inou probiotickou kultúrou, ktorá mu dodáva špecifickú chuť, vôňu a konzistenciu. Výrobky SABI sú známe svojou prvotriednou kvalitou a VOLOVEC patrí jednoznačne k najšpičkovejším syrom na trhu.

Spoločnosť MILK-AGRO vyrába syr VOLOVEC podľa tradičnej receptúry, bez prídavných konzervantov a sladidiel. ide o syr s nízko dohrievanou syreninou. Jeho zvláštnosťou je samotný proces zretia. Vďaka aplikovaniu zmesi bakteriálnych kultúr (Brevitabacterium linens) v pravidelných intervaloch na povrch syra, postupuje zretie syra od kôry smerom do jeho stredu. Vďaka tomu dochádza aj k postupnému zvýrazňovaniu jeho typickej jemne pikantnej arómy", uviedol vedúci výroby, pán Ing. Peter Kočiš.

TYPY SYRA VOLOVEC

V našich predajniach môžete nájsť hneď niekoľko variácií syra Volovec. Rozdiel spočíva v gramáži, alebo v dĺžke zretia. VOLOVEC Výkroj je predávaný v ochrannom obale s gramážou od 180 - 250 g. Volovec Plátky je naporciovaný v tenkých plátkoch. Ide o ten istý chuťový zážitok, rozdiel je iba v porciovaní.

Čo sa týka verzie syra PREMIUM, ide o syr VOLOVEC, ktorého chuť je vďaka ešte dlhšiemu zretiu dotvorená pikantnejšou chuťou a ešte viac aromatickejšou vôňou. Volovec Premium je prémiový typ Volovca, ktorý zreje v zrecích skladoch minimálne 6 mesiacov, čo predstavuje dlhšiu dobu zretia než u klasického Volovca.

Volovec ponúkame aj v tavenom prevedení ako VOLOVEC črievko. lde o tavený syr tylžského typu vyrobený špeciálnym postupom tavenia pri zachovaní tradičných receptov našej spoločnosti. Ide o roztierateľný syr krémovej farby, príznačnej chuti a arómy, charakteristickej pre syry Volovec. Je vynikajúcim doplnkom v kuchyni každej gazdinky, či už pri príprave syrovej omáčky, alebo len tak s chlebíkom na desiatu. Pochutná si na ňom nejeden fajnšmeker.

Volovec je kráľovský syr božskej chuti vhodný pre každého labužníka, ktorý miluje syry. Volovec obsahuje aj probiotickú kultúru Lactobacillus helveticus, a vďaka dlhodobému zreniu sa v ňom prirodzene odbúrava laktóza - teda je vhodný aj pre zákazníkov s laktózovou intoleranciou. V našich chladničkách máte hneď niekoľko typov na výber, preto neváhajte a ochutnajte.

TIP na ZÁVER: Po dlhšej pauze sa pomaly blíži plesová sezóna, na ktorej si vymýšľame rôzne občerstvenia. Skúste napríklad náš syr VOLOVEC Výkroj, ktorý výborne chutí aj ako jednohubka s hroznom. Určite odporúčame vyskúšať. Lebo VOLOVEC chutí jednoducho božsky.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore