07. 03. 2023

TOP predajňa v regióne západ je v Kremnici

Gratulujeme. 1. miesto v súťaži "TOP PREDAJŇA MILK-AGRO 2022" v regióne západ získala predajňa v Kremnici.

MILK-AGRO je na trhu už nejakú dobu a práve preto vie, čo môže od svojich kolektívov v predajniach očakávať. Predavač či predavačka je prvým kontaktom medzi spoločnosťou a zákazníkom, preto je veľmi dôležité, aby to v kolektíve fungovalo, aby komunikácia bola 100%-tná a práca precízna. Iba tak sa k nim budú zákazníci radi vracať a spoločnosti sa bude dariť Sme radi, že presne takto funguje aj predajňa v Kremnici. A preto, celkom zaslúžene získala 1. miesto v súťaži TOP predajňa MILK-AGRO v regióne západ.

Spoločnosť MILK-AGRO otvorila nový rok odmeňovaním svojich predajní, ktoré svojou precíznosťou, efektivitou a pracovitosťou dosiahli výborné výsledky v predaji a hospodárení konkrétnej predajne v roku 2022. V každom regióne sme oceňovali najlepšie výsledky. V regióne západ mohla vyhrať iba jedna predajňa, zatiaľ čo v ostatných regiónoch, kde pôsobí viac predajní, ich mohlo vyhrať až 5. V tomto čísle sa pozrieme bližšie na predajňu v Kremnici, sídliacu na Zechenterovej ulici, ktorá získala 1. miesto v kategórii TOP PREDAJNE MILK-AGRO v roku 2022.

Ide o pomerne novú predajňu, ktorú sme otvorili v októbri 2019. Ako iste všetci vieme, je ťažké nájsť dobrých a spoľahlivých zamestnancov. V tejto predajni sa prestriedalo hneď niekoľko predavačiek, avšak aktuálne sa tešíme z ozaj pevného a priateľského kolektívu," uviedla pani Kunovská, zodpovedná manažérka regiónu západ.

V predajni je aktuálne 6 zamestnancov, vrátane vedúcej predajne, pani Jany K. a zástupkyne predajne, pani Natálie H. Svojimi nápadmi, zodpovednosťou a predvídavosťou dokázali, že sú veľmi šikovné a spolu so svojimi kolegyňami si robia svoju prácu na 100 %, čo je v tejto práci nesmierne dôležité. Podľa vedúcej predajne je najdôležitejšie mat dostatok tovaru, aby si mal zákazník z čoho vybrať, samozrejme poriadok na predajni a precízne a prehľadne vyložený tovar. Vďaka tomu majú podľa jej slov spokojných a stálych zákazníkov, od ktorých počujú častokrát chvály a prívetivé slová.

Našim cieľom nebolo vyhrať, ale z výhry sa všetky úprimne tešíme. Ten pocit, že sme dosiahli výborné výsledky a vedenie je s nami spokojné, je na nezaplatenie. Samozrejme nás potešila aj finančná odmena, ktorá v dnešnej dobe vyčarí úsmev každému. Diplom k nám dorazil iba pred pár dňami, no už konečne vieme, kde ho vystavíme, aby sme sa aj pred zákazníkmi prezentovali ako jedna z najlepších predajní široko ďaleko. Určite sa budeme snažiť aj v ďalších rokoch dosiahnuť podobné výsledky. Svoju prácu máme radi", uviedla vedúca predajne, pani Jana K.

Aj keď výherca môže byť len jeden, jedno veľké ĎAKUJEME patrí aj ostatným predajniam a ich kolektívom za nasadenie a kvalitnú prácu. Vďaka VÁM, našim zamestnancom, prinášame Slovensku zdravie a kvalitu každý deň už vyše 30 rokov.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore