30. 03. 2022

SABInovské NOVINKY

Sabinovské jogurty, to je zdravie, kvalita a lahodná chuť v jednom balení. Spoločnosť MILK-AGRO ponúka svojim zákazníkom nejeden výborný produkt značky SABI, avšak SABInovské jogurty patria jednoznačne medzi jej TOP vyhľadávané a obľúbené pochúťky.

Spoločnosť MILK-AGRO je obľúbená najmä vďaka svojej SABI ponuke mliečnych produktov. Ako naši verní zákazníci určite viete, že pod našou značkou SABI nájdete vždy kvalitné, chutné a čerstvé mlieko, maslo, tvaroh, rôzne syry či jogurty. No a práve jogurtom sa budeme venovať, najmä našim dvom najnovším prírastkom.

Sabinovské jogurty sú vďaka svojej krémovej konzistencii a lahodným príchutiam jedným z hlavných dôvodov, prečo má naša spoločnosť svojich stálych a verných zákazníkov. MILKAGRO preto aj naďalej rozširuje svoju širokú ponuku jogurtov. V mesiaci marec pribudli do našich chladničiek ďalšie dve chutné a bezkonkurenčné príchute zázvor-rakytník a čerešňa- mak, na ktoré dostávame nejednu pozitívnu odozvu,“ uviedol zástupca riaditeľa, Mgr. Matej Bálint.

Spoločnosť MILK-AGRO sa snaží prinášať svojim zákazníkom vždy niečo nové, čo ulahodí ich chuťovým pohárikom. Tentoraz sa zamerala na svoj jogurtový sortiment, ktorý rozšírila o ďalšie dve limitované príchute, vitamínovú bombu jogurt zázvor-rakytník a skvelú nerozlučnú dvojku jogurt čerešňa-mak.

Obidva jogurty majú jednoznačne čo ponúknuť. Jogurt zázvor-rakytník chutí mierne štipľavo so sladko-kyslastou chuťou rakytníka. S týmto jogurtom jednoznačne polepšíte svojej imunite, vďaka vysokému obsahu vitamínu C a prírodnej vláknine. Jogurt čerešňa- mak má krémovú konzistenciu s výraznou čerešňovou chuťou a viditeľnými zrnkami maku bohatého na obsah železa a vápnika. Okrem toho, že podobnú príchuť u konkurencie pravdepodobne nenájdete, niektorých zákazníkov možno poteší aj ich výrazne nižší obsah cukru,“ uviedol vedúci výroby, Ing. Peter Kočiš.

Prečo jesť práve naše SABI jogurty? Lebo nie je jogurt ako JOGURT. Pretože naše SABI jogurty majú krémovú konzistenciu, výbornú chuť (v ponuke až 31 príchutí), veľký obsah nutričných hodnôt a probiotických kmeňov baktérií (kultúr). Do našej jogurtovej rodiny patria biely jogurt, jogurty s dvojitým ochutením, tvarohové či miešané jogurty, nízkotučné či bezlaktózové a nakoniec aj smotanové krémy. Čo dodať na záver? Okrem toho, že si na našich jogurtoch skvelo pochutíte, vám každý z nich môže navyše posilniť imunitné funkcie, zdravie srdca či zvýšiť spaľovanie tukov.

MILK-AGRO
MILK-AGRO

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore