25. 09. 2018

Novinka Sabina mini

Sabina je obľúbený tavený syr z produkcie spoločnosti Milk-Agro. Je vyrobený na 100 percent zo slovenského mlieka v slovenskom závode.

Tavené syry sú veľmi populárnou skupinou syrov, hlavne kvôli svojej rozmanitosti a širokému použitiu. Škála rozmanitosti je takmer neobmedzená, pokiaľ ide o chuť a konzistenciu.

Pri tavení sa výrobok zahrieva na 72 – 82 °C, je to teplota, pri ktorej ešte nedochádza k degradácii bielkovín, ale je dostatočná na to, aby sa zlikvidovali nežiadúce mikroorganizmy. Samozrejme, že tým stratíme aj živé, zdraviu prospešné baktérie, ale výrazne predĺžime trvanlivosť výrobku.

Teplota tavenia konkrétneho výrobku je závislá od druhu použitej taviacej soli. Hlavnou funkciou taviacich solí je roztavenie syra. Následne majú vplyv na roztierateľnosť pri vychladenom výrobku. Bez nich by zohriata zmes syra, tvarohu a masla mala po následnom schladení gumovitú a neroztierateľnú štruktúru. Vedľajším efektom je aj to, že taviace soli zvyšujú trvanlivosť výrobku bez toho, aby sme pridávali konzervačné látky.

Novinka Sabina mini v praktickom rodinnom balení rozšírila sortiment syrov v rýchlorastúcej kategórii Snakov. Praktické rodinné balenie výrobkov poskytuje tú výhodu, že ich po otvorení skonzumujeme celé a otvoríme si ich iba toľko, koľko práve potrebujeme.

Tavený syr Sabina mini je v podstate komplexom bielkovín, tukov, taviacich solí a vody, preto je vhodnou súčasťou akéhokoľvek jedla. Ak si chceme počas dňa doplniť energiu a živiny, Sabina mini je dobrá voľba…

MILK - AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore