18. 10. 2022

Biely jogurt - zdroj pevného zdravia od SABI

Ak sa vás niekto opýta, prečo chodíte nakupovať do našich potravín, určite odpoviete - no predsa kvôli produktom SABI. Nie je nič lepšie, než vedomie, že naše výrobky, naše jogurty, tvarohy, maslo, mlieko, proste naša značka je pre vás to NAJ. Prečo? Lebo viete, že naše produkty sú pre vaše telo to najlepšie, čo mu môžete dať. Sabinovský jogurt biely je predsa ten najlepší zdroj zdravia od NÁS pre VÁS.

Náš biely jogurt je už tradičnou zložkou vášho nákupného zoznamu, z čoho máme obrovskú radosť. Vďaka svojej hustej konzistencii a lahodnej chuti je častokrát obľúbený aj u detí. Vyhľadávajú ho gazdinky pre svoje kulinárske umenie, či športovci, pre udržanie si svojho zdravého životného štýlu. Priaznivcov má avšak omnoho viac.

Pred nejakým časom sme sa vás pýtali, ktorý SABI produkt vo vašej chladničke nesmie chýbať. Odpovedí bolo neúrekom a musíme povedať, že chuťové poháriky vás - našich zákazníkov sú rôznorodé. Preto niet pochýb, že je správne prinášať vám vždy nové a nové príchute jogurtov či našich iných SABI produktov. Aby sme sa ale vrátili späť k našim - vašim TOP preferovaným produktom. Nedávnym prieskumom sme zistili, že Sabinovský jogurt biely sa nachádza v prvej trojke TOP preferovaných SABI produktov.

Biely jogurt SABI má vynikajúce účinky pre naše zdravie. Jediné čo preto treba robiť je pravidelne ho konzumovať. Pozitívne výsledky sa dostavia vo veľmi krátkom čase. Jehoblahodárne účinky pocítite na svojich kostiach, zuboch, krvnom tlaku, ale aj celkovej imunite," uviedol vedúci výroby Ing. Peter Kočiš.

Biely jogurt SABI má vynikajúce zloženie na ktorom si dal záležať celý tím našich špecialistov. Vyrábame ho podľa nášho tradičného receptu z mlieka, smotany, jogurtovej a probiotickej kultúry. Má v sebe toľko dobrého, že keď ho budete pravidelne „papať", bude dobre aj vám. Čo je ale veľmi dôležité, u nás konzervačné látky nehľadajte, lebo v našich SABI jogurtoch prinášame iba NATURÁLNY charakter.

Prečo práve biely jogurt SABI?

  • obsahuje vápnik - prospešný pre zdravie kostí a zubov
  • obsahuje vitamíny B2 a B12 - chráni nás pred kardiovaskulárnymi chorobami
  • obsahuje fosfor, horčík a draslík - pre lepšiu reguláciu krvného tlaku obsahuje bielkoviny - pomáhajú zrýchliť metabolizmus
  • obsahuje živé probiotiká - posilňuje náš imunitný systém a znižuje pravdepodobnosť mnohých chorôb

 

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore