03. 06. 2020

Sušené mlieko SABI, ako skvelá prvá pomoc na cestách aj v kuchyni

Aj vy milujete SABI mlieko natoľko, že si bez neho neviete predstaviť ani jeden jediný deň? No ako si vziať mlieko SABI so sebou na dovolenku, či kempovačku tak, aby sa neskazilo? Vyriešili sme to za vás. Sušené mlieko SABI je vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka SABI problematické.

Možno ste si to doteraz neuvedomili, ale mať doma v zásobe sušené mlieko má množstvo výhod. Určite sa už aj vám stalo, že ste pri varení potrebovali mlieko, no zrazu ste prišli na to, že ho nemáte, alebo je skazené. V takejto chvíli by vás zachránilo práve sušené mlieko SABI, vhodné na bežnú konzumáciu, pečenie, ale aj varenie. Môžete si z neho brať koľko len chcete, a pritom nehrozí, že skysne. Sušené mlieko SABI má totiž trvanlivosť až 8 mesiacov.

Naša spoločnosť vyrába sušené mliečne výrobky už niekoľko rokov, vďaka čomu si získala mnohých verných zákazníkov, ako napr. výrobcov pekárenských výrobkov, či renomovaných výrobcov cukroviniek z celej Európy. No keďže nám vždy záležalo na všetkých našich zákazníkoch, už pred nejakým časom sme sa rozhodli priniesť na trh sušené mlieko SABI aj v drobno-spotrebiteľskom, 400 gramovom balení, v dvoch verziách - plnotučné a odtučnené“, uviedol Ing. Peter Kočiš, vedúci mliekarenskej výroby. Sušené mlieko SABI je veľmi chutné a nenáročné na skladovanie, preto je viac než vhodné pri príprave rôznych jedál v akýchkoľvek podmienkach.

Výhody sušeného mlieka

Jednou z jeho najväčších výhod je fakt, že má oveľa dlhšiu trvanlivosť než čerstvé mlieko SABI. Vďaka tomu je sušené mlieko SABI vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka SABI problematické. Môžeme spomenúť napríklad dovolenku v odľahlej destinácii, pobyt na horách, či jednodňová turistika v lese, pretože mu nijako neškodia vysoké, ani nízke teploty. Poviete si, to si ale rovno môžem kúpiť tekuté trvanlivé mlieko. Áno, to môžete. Avšak vy už viete, že trvanlivé mlieko (kvôli jeho úprave pri vysokých teplotách), neobsahuje ani spolovice toľko živín ako čerstvé mlieko SABI. Naopak, sušené mlieko SABI, vyrábané tou najšetrnejšou technológiou sušenia z nášho čerstvého mlieka, si všetky prospešné živiny uchováva.

A kde všade sa dá sušené mlieko použiť? Tak napríklad v bežnej kuchyni si z neho viete pripraviť zahustené mliečko do kávy, či rôzne mliečne omáčky a prívarky (dá sa použiť ako náhrada múky, čo ocenia najmä ľudia trpiaci celiakiou). Mamičky si z neho môžu pripraviť sladkú maškrtu pre svoje ratolesti, v podobe sladeného zahusteného mlieka v tube, alias Pikao, a cukrárky ho môžu použiť napríklad pri príprave nepravého marcipánu. Využitie má naozaj široké, treba len skúšať.

Máte skvelé vlastné recepty so sušeným mliekom? Podeľte sa s nami a pošlite nám svoje tipy na marketing@milkagro.sk. Už teraz sa ich nevieme dočkať!

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore