15. 03. 2022

Mätové brownies

Ingrediencie

6 ks vrecúšok mätového čaju
300 g horkej čokolády
100 g SABI masla
4 ks vajíčka
200 g kryšt. cukru
120 g hladkej múky
1 ČL prášku do pečiva

Postup

1. V 1 dl vriacej vody vylúhujeme 6 vrecúšok mätového čaju a necháme vychladnúť.

2. 250 g čokolády rozpustíme so 100 g SABI masla vo vodnom kúpeli, zvyšných 50 g čokolády nasekáme na kúsky.

3. V mise vyšľaháme vajíčka s cukrom (šľaháme ich, kým sa nespenia). Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva, roztopenú čokoládu s maslom a vychladený čaj. Všetko spolu premiešame a nakoniec pridáme na kocky nasekanú
čokoládu. (*konzistencia cesta nech vás neprekvapí, cesto má byť redšie)

4. Cesto vylejeme na papierom na pečenie vystlaný plech a pečieme asi 30 minút pri teplote 190°C. Koláč je upečený vtedy, keď sa na jeho povrchu vytvorí pevná „kôrka“.

5. Po vychladnutí môžeme koláč podávať so šľahačkou a ovocím.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore