05. 03. 2018

Úspešné predajne - Spišské Vlachy 2

Pracuje pre spoločnosť Milk-Agro už osemnásty rok a svoje zamestnanie by nemenila. Má na starosti kolektív žien, pracuje ako vedúca predajne a každý deň sa teší do práce. Predajňa v Spišských Vlachoch sa pod jej vedením umiestnila na prvom mieste vo svojom regióne. O tom, ako sa to dá, sme sa porozprávali s pani Darinou Forgáčovou.

Je to váš prvý diplom?

V predošlej predajni sme mali tri diplomy: prvé, druhé aj tretie miesto. Mali sme síce stiesnený priestor, aj napriek tomu tam boli vysoké tržby. Možno aj na základe toho vznikla aj táto nová predajňa. Snažíme sa mať maximum sortimentu. Držím sa toho, že veľa predáva veľa. Po dlhoročných skúsenostiach v pozícii vedúcej predajne mám rešpekt, ale nebojím sa aj zdravo zariskovať. Tovar objednávam tak, aby boli minimálne výpadky. Chceme, aby naši zákazníci kúpili v našej predajni takmer všetko, alebo aspoň to, na čo sú u nás zvyknutí a hlavne na naše výrobky SABI. Ak je to možné, čo najviac času trávim na predajni. Vzhľad predajne sa spolu s dievčatami snažíme vylepšovať.

Každá predajňa má ľudí, tovar, vedúcich, ale každá je niečim ešte iná. Čím je vaša predajňa iná?

Snažíme sa zákazníkovi ponúknuť kvalitu, čerstvosť, rôznorodosť sortimentu a v neposlednom rade aj milý a ochotný prístup nášho kolektívu k zákazníkom.

A čomu vďačíte, že k vám zákazníci chodia v takom počte?

Na začiatku som si dala taký cieľ, že urobíme maximum pre to, aby táto predajňa bola najlepšia v Spišských Vlachoch. No a zákazníci si to tu pochvaľujú, lebo je to naozaj najkrajšia predajňa. Navyše je úplne nová. Všetkým našim zákazníkom ďakujeme a tešíme sa na ich ďalšie návštevy.

MILK - AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore