14. 09. 2022

Sabinovský tvaroh hrudkovitý protein+, jedna potravina, množstvo vitamínov

Univerzálna potravina s pozoruhodnými nutričnými hodnotami. Obsahuje viacero významných vitamínov, pričom každý z nich je pre ľudský organizmus viac než blahodarný. Obľúbený mliečny produkt má široké využitie v každej zdravej kuchyni. Stačí navštíviť jednu z predajní MILK-AGRO a nájdete lahodnú a zdravú pochúťku za skvelú cenu. Sabinovský tvaroh je totižto vynikajúci, veď spoznajte ho sami.

Sabinovský tvaroh patrí do kategórie kyslomliečnych výrob-kov presne tak, ako ostatné SABI produkty. Ale viete do akej podkategórie náš SABI tvaroh zaradiť? No predsa medzi SYRY. Sabinovský hrudkovitý tvaroh protein+ je nezrejúci syr získaný kyslým zrážaním kravského mlieka pomocou mliečnych kultúr.

Sabinovský hrudkovitý tvaroh protein+ je kyslomliečny výrobok, špecifickej hrudkovitej konzistencie a smotanovej chuti. Vzniká zrážaním mliečnej bielkoviny (kazeínu), ktorú získavame z odstredeného (odtučneného) kravského mlieka a srvátkových bielkovín. ide o veľmi obrúbený produkt, či už vo svojej čistej podobe alebo svojej ochutenej vanilkovej variácii v črievku", uviedol vedúci výroby Ing. Peter Kočiš.

Je vhodný na prípravu slad-kých, ale aj slaných pokrmov, takže každý si pri tejto dobrote príde na svoje. Z nutričného hľadiska je skvelý v akejkoľvek podobe, pretože obsahuje stopercentne stráviteľnú bielkovinu a veľmi veľa vitamínov. Ako ulahodíte svojmu telu pri konzumácii nášho tvarohu? Vaše telo napumpujete vitamínmi A, B6, B12, C, D, E, ďalej riboflavínom, tiamínom, kyselinou listovou a betakaroténom. Z minerálov má v ňom najväčšie zastúpenie vápnik, potom horčík, draslík, zinok, selén a fluorid. Okrem toho obsahuje aj živé probiotické a mliekarenské kultúry ako aj omega-3 a omega-6 nenasýtené mastné kyseliny, kvalitné bielkoviny a znížené množstvo sacharidov. Sto gramov nášho hrudkovitého tvarohu SABI obsahuje nasledovné nutrienty:

TVAROH protein+ KALÓRIE BIELKOVINY SACHARIDY TUKY
100 g 98 kcal 19,5 % 3,0 % 0,3 %


Vďaka týmto skvelým nutričným hodnotám a zvýšenému množstvu kvalitných bielkovín je náš tvaroh jasnou voľbou v jedálničku aktívnych športovcov, kulturistov či bikini fitness. Náš tvaroh zaistí svalom pevnosť a dostatočnú energiu na rast a ich správne fungovanie. Obsahuje kazeín - šikovnú bielkovinu, ktorú žalúdok trávi veľmi pomaly, a preto na dlhú dobu človeku zaručí pocit sýtosti. Je obľúbený aj u gazdiniek, ktoré radi vypekajú kysnuté tvarohové koláče, či pripravujú sýte halušky s tvarohom.

Pomáha pri prevencii chorôb? Jednoznačne ÁNO!

Náš Sabinovský tvaroh obsahuje probiotické kultúry potláčajúce hnilobné baktérie nachádzajúce sa v ľudských črevách, vďaka čomu je veľmi účinný pri prevencii voči karcinogénnym ochoreniam. Taktiež si zaistíte potrebné množstvo vápnika, ktorý je dôležitý pre správnu výživu kostí a zubov. Poslúži ako prevencia voči osteoporóze, na ktorú sú náchylné najmä ženy po 40-tke. Okrem toho je vápnik potrebný na dobrú zrážanlivosť krvi a omega-3 a omega-6 nenasýtené mastné kyseliny chránia mozgové bunky pred odumieraním. Tukov v tvarohu sa nemusíte báť, pretože mliečne tuky znižujú hladinu cholesterolu v krvi.

Sabinovský hrudkovitý tvaroh protein + je tou správnou voľbou do každej kuchyne. Ulahodíte svojmu telu a tento mesiac aj peňaženke, nakoľko je v zľavomilku za skvelých 0, 49 € za 100g.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore