10. 05. 2022

Prírodné kuracie rezne s kôprovou omáčkou

Ingrediencie

500 g kuracích rezňov
1 PL SABI masla
2 strúčiky cesnaku
za hrsť čerstvého alebo sušeného kôpru
250 ml SABI smotany na šľahanie
šťava z polovice citróna
soľ/čierne korenie

Postup

1. Kuracie rezne poriadne osolíme a okoreníme z oboch strán. V hlbokej panvici rozpálime SABI maslo a sprudka rezne zatiahneme – opekáme asi 2 minúty do zlato-hneda.

2. K mäsu na panvicu pridáme nadrobno nasekaný cesnak a chvíľu spolu restujeme. Nakoniec k mäsu pridáme kôpor a všetko spolu krátko restujeme.

3. Mäso podlejeme asi 1 dl vody a necháme chvíľu dusiť. Keď sa asi polovica vody odparí, prilejeme SABI smotanu na šľahanie a omáčku dochutíme citrónovou šťavou (podľa chuti), soľou a korením.

4. Podávame s cestovinou penne alebo s opekanými zemiakmi či hranolkami.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore