20. 03. 2020

Opatrenia spoločnosti v súvislosti s vírusom COVID-19

Vážení zákazníci,

naša spoločnosť, no najmä kolegyne a kolegovia v predajniach a zásobovacích strediskách robia všetko, čo je v ich silách, aby ste si mohli v aktuálnej, tak ťažkej situácii nakúpiť všetko, čo potrebujete. Za túto snahu im patrí obrovské ĎAKUJEME!

Iba vďaka týmto skvelým ľuďom môžeme splniť našu obrovskú zodpovednosť v zásobovaní potravinami rodín Slovenska. V spolupráci s nimi urobíme všetko pre to, aby sme túto našu úlohu dokázali aj naďalej plniť. Skutočne nám záleží na zdraví všetkých našich zamestnancov, ako aj našich zákazníkov, a preto sme prijali konkrétne opatrenia.

Pre našich zamestnancov sme zabezpečili ochranné rúška, rukavice, ako aj dezinfekčné spreje. Zároveň sme zaviedli zvýšenú intenzitu hygienických a dezinfekčných úkonov na všetkých našich prevádzkach.

Situácia nie je ľahká pre nikoho. Chceli by sme Vás preto požiadať o pochopenie a ohľaduplnosť. Ak v najbližšom období nenájdete na našich pultoch tie výrobky, ktoré by ste chceli a v takých množstvách, ako by ste si predstavovali, je nám to naozaj ľúto. Robíme všetko preto, aby sme vám, našim zákazníkom dodali všetko v dostatočnom množstve. Rovnako nás mrzí ak musíme z prevádzkových dôvodov v niektorých predajniach skrátiť otváracie hodiny, či pristúpiť k obmedzovaniu množstva zákazníkov na predajni. Je to pre vašu aj našu bezpečnosť. Iba spoločnými silami dokážeme zastaviť šírenie vírusu ešte na začiatku, preto je prevencia tak dôležitá.

Aj naďalej budeme robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme situáciu zvládli a boli tu pre Vás.

Ďakujeme

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore