28. 10. 2019

Novootvorená predajňa v Strede nad Bodrogom

V malebnej obci s približne 2 600 obyvateľmi sme sa stretli s vedúcou predajne MILK-AGRO, pani Beátou Levaiovou. Predajňa sa v auguste 2019 presťahovala do nových priestorov, o ktorých nám vedúca predajne nadšene porozprávala...


Kedy ste otvárali?

Otvorili sme 2. septembra 2019. Predtým sme mali priestory kúsok odtiaľto, oproti terajšej predajni. Takže ľudia boli na nás zvyknutí a keď sme sa začali sťahovať a vozili tovar na nákupných vozíkoch, vedeli, že to bude rýchle. Mali sme totižto otvorené na starom mieste do poslednej chvíle, aby naši zákazníci nemali žiadny problém s nákupom. Samotné sťahovanie sme zvládli za niekoľko dní.


Ste v samom centre mesta, ľahko vás nájdu aj noví zákazníci...

Poloha predajne je naozaj výborná. Je tu veľké parkovisko, čo je výhoda pre tých, ktorí chodia na nákupy autom. Tu v centre je aj úrad práce, aj ambulancia, prichádza tu veľa ľudí aj z okolitých obcí a môžu si nakúpiť.


Zastavia sa aj tí, čo prechádzajú napríklad do Maďarska?

Áno, najmä v mesiacoch júl a august je tu aj veľa cudzincov. Zastavia sa tu tí, čo idú do Maďarska, ale aj takí, čo si prichádzajú pozrieť Tokaj a vinné pivnice.


Takže vína veľa nepredáte...

To nie. Víno majú všetci doma. A v lete aj zeleninu. Ale zato mlieko a mliečne výrobky predávame aj cudzincom. A všetci, ktorých som sa pýtala ako chutia, si naše mliečne výrobky chvália. Dokonca chodia ich nakupovať aj z Maďarska. Nemajú to ďaleko. Prídu a vravia, že také dobré mlieko a jogurty inde nevedia kúpiť.


Pri mliečnych pultoch sa nemusia tlačiť...

Na starom mieste sme mali dve mliečne vitríny, teraz máme štyri, čiže dvojnásobok. Ľudia si môžu pohodlne vyberať, nemusia za sebou navzájom čakať. A môžeme mať dostatočné zásoby aj široký sortiment. Celá predajná plocha je asi dvojnásobná v porovnaní s predošlým priestorom. Musíme sa poriadne obracať, ale stojí to za to, tržby nám stúpajú, zákazníci sú spokojní a ich počet stúpa.


Vráťme sa k otvoreniu, bolo veľkolepé?

Áno, tešili sme sa na to a pripravovali sme na to aj našich zákazníkov. Na otvorenie nám prišlo cca 200 ľudí a nestíhali sme sa im venovať. Mali sme pre našich verných zákazníkov pripravené rôzne darčeky a pozornosti. Predajňu sme vyzdobili, mali sme aj balóniky, veď keď sa oslavuje, tak poriadne. Na otváraní bol prítomný aj riaditeľ spoločnosti, pán Jozef Kundrát s dcérou. Bolo to veľmi pôsobivé. Sme vďační pani Judite Gulyásovej, ktorá nám dala postaviť túto novú a modernú budovu a bola nám vo všetkom nápomocná.


Čo okrem mliečnych pultov pribudlo?

Viac priestoru znamená aj viac regálov, viac tovaru, širší sortiment. Rozšírili sme napríklad sortiment chleba a pekárenských výrobkov, predávame pekárenské výrobky viacerých dodávateľov. A zákazníci sa s obľubou hrabú v „hrabacích“ košoch, predtým sme pre ne nemali dosť miesta. 


Otázka na záver, čo zo SABI výrobkov najviac „ide“?

Jogurty čokoláda-banán, jahoda, čučoriedka. A najnovšie – bezlaktózové jogurty.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore