15. 07. 2019

Novootvorená predajňa v Plavči

Po niekoľkých mesiacoch si zákazníci v Plavči opäť môžu kúpiť obľúbené SABI výrobky. V priestoroch novej, väčšej predajne sme sa porozprávali s vedúcou predajne pani Máriou Diňovou.


Všetko tu vonia novotou. Kedy ste otvárali?

8. apríla 2019.  Veľmi sa z toho tešíme, lebo predtým sme boli v stiesnených priestoroch a nemohli sme sa rozvíjať. Teraz sme v úplne nových priestoroch, v novej budove. A na novom mieste, neďaleko pôvodného priestoru pri kostole.


O koľko sa zväčšila predajná plocha?

Priestor predajne sa zdvojnásobil. Máme dvakrát viac regálov, široké uličky pre nákupné košíky, ktoré okrem nákupu odvezú aj malé deťúrence. Znásobil sa nám aj počet chladiarenských vitrín a mraziacich boxov, rozšírili sme pulty pre zeleninu a pečivo. Samozrejme, aj zázemie predajne sa rozšírilo, čo nám umožňuje zlepšovať ponuku pre našich zákazníkov a máme aj operatívne skladové množstvá.


Čo najviac zákazníci ocenili po znovuotvorení?

Všetci si chvália, že sme zvýšili počet pokladní. To je hlavná zmena oproti pôvodnému priestoru. Nákupy teraz prebiehajú plynulejšie a netvoria sa rady. A druhú, veľkú vec, ktorú oceňujú, je parkovisko, ktoré máme priamo pri predajni. Môžu si pohodlne s vozíkom odviezť tovar až k autu, naložiť a pokojne odísť.


Otvárali ste nanovo po dlhšej prestávke, ostali vám zákazníci verní?

Reagovali radostne, keď sme konečne otvorili. Chýbali im najmä naše výrobky SABI, na ktoré sú zvyknutí. Často sa teraz stretávame s tým, že nám hovoria, ako sa im dobre nakupuje, keďže sú výrobky vo vitrínach alebo pultoch či boxoch prehľadne poukladané. Rozšírili sme sortiment mliečnych výrobkov, pridali sme napríklad mlieko pre alergikov. Pre mladé rodiny sme rozšírili ponuku zeleniny a ovocia. Pulty s pečivom a chlebíkmi si taktiež získali svojich priaznivcov. Veľa pracujúcich rodičov oceňuje aj ponuku mäsa a mäsových výrobkov, hlavne chladenej hydiny, z ktorej vedia narýchlo pripraviť chutnú večeru.


Kolektív predajne ostal nezmenený?

Áno, stále zamestnankyne ostali, pribudli nám brigádničky. Počas prestavby sme všetky pracovali na našich predajniach, na ktorých bolo treba z nejakých dôvodov vypomôcť. Sme štyri predavačky, snažíme sa „ťahať za jeden povraz“ a to nás spája a posúva dopredu. Máme radi nové veci a keď ich spoznáme, hneď ich ponúkame našim zákazníkom. Dôležité pre nás je, aby sa naši zákazníci u nás na predajni cítili dobre a radi k nám chodili.


Ktoré z výrobkov SABI sa u vás najviac predávajú?

Jogurty a mlieko, jednoznačne. Hlavne jogurt čokoládový, jahodový, obľúbená je aj kombinácia čokoláda-banán a tohtoročná novinka jahoda-banán. V tomto kraji máme radi aj sabinovskú hrudku a jahodový cottage.


Vaši zákazníci radi nakupujú v akciách?

Všetci máme radi akcie a zľavy… (smiech). Aj keď pravdou je, že keď ponúkate zaujímavý tovar, môže byť aj drahší, ale keď je skutočne zaujímavý, tak si ho zákazník kúpi. Veľa našich kupujúcich oceňuje, že robíme ochutnávky a keď im výrobok zachutí a ak je čerstvý a voňavý, zákazník akceptuje aj vyššiu cenu…


Vidím, že sa predavačky so zákazníkmi rozprávajú…

Mnohí kupujúci dôverujú predavačkám a pýtajú sa, či to alebo ono je dobré. Majú skúsenosť, že im pravdivo poradíme. Vybudovali sme si so zákazníkmi dobré vzťahy a radi sa k nám vracajú…

MILK - AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore