20. 08. 2018

Nová predajňa v Michalovciach

Spoločnosť Milk-Agro prevadzkovala v Michalovciach tri predajne. V tomto roku pribudla štvrtá. Porozprávali sme sa s jej vedúcou, pani Oxanou Jakovčukovou.


Michalovce majú takmer štyridsaťtisíc obyvateľov. Kde všade majú možnosť zakúpiť si SABI výrobky?

Máme prevádzky na Masarykovej, Špitálskej a Štefanikovej ulici. Teraz pribudla táto predajňa na Hollého ulici, číslo 60.


Je tu veľa obchodov…

Je to ulica plná obchodov, vrátane obchodov s potravinami. Aj v týchto priestoroch sa predtým predávali potraviny, ale nebola to naša predajňa. Získali sme tento priestor a prebehla tu rozsiahla rekonštrukcia. Upravil a zefektívnil sa aj skladový priestor.  Celý predajný priestor bol osadený novými regálmi. Vyzerá to tu moderne a tovar sme prehľadne poukladali. Zákazníci, ktorí tu chodili kupovať potraviny predtým, sú milo prekvapení. Vravia, že sa tu teraz cítia oveľa príjemnejšie, ľahšie sa orientujú pri výbere tovaru a rýchlejšie nakúpia.


Predajňa sa ešte len rozbieha…

Otvárali sme jedenásteho mája 2018, teda pred troma mesiacmi. Je leto, dovolenky, takže plná prevádzka nás ešte len čaká…


Ale pripravení ste dobre. Regále plné, personál zaškolený…

Áno, zásobovanie funguje veľmi dobre, vďaka čomu máme vždy čerstvé výrobky. Najmä výrobky SABI, po ktorých je veľký dopyt. Ale popri sortimente našich výrobkov sa snažíme mať dostatočný sortiment iných výrobcov v zaujímavých cenách. Aby zákazník nemusel u nás nakúpiť výrobky SABI a nákup si dopĺniť inde. Chceme mať spokojných zákazníkov, ktorí si tu nakúpia všetky bežné veci, čo potrebujú a nemusia strácať čas bežaním do ďalších obchodov. A personál? Po dohode s vedením firmy, hlavne s pani manažérkou Mackulinovou som si jednu kolegyňu stiahla z prevádzky na Masarikovej a ostatné sme s pani manažérkou vyberali na inzerát. Vyvesili sme oznam na dvere predajne na Špitálskej ulici a na základe pohovorov sme sa rozhodli. Mali sme na to približne dva týždne, ale podarilo sa.


Čo považujete za najdôležitejšie pri rozbehu predajne?

Za najdôležitejšie považujem dve veci, kontakt so zákazníkom a dobrý odhad pri objednávaní tovaru. Aby tovaru nebolo málo a aby nestál na predajni zbytočne dlho. Najmä teraz, počas letných horúčav, chceme ponúknuť zákazníkovi čerstvé výrobky na začiatku doby trvanlivosti, aby si ich mohol zobrať so sebou na dovolenky či víkend a nemusel kontrolovať dátumy…


Váš najobľúbenejší SABI výrobok?

Jednoznačne čučoriedkový jogurt… (smiech).


Prajeme úspešný rozbeh a veľa spokojných zákazníkov.

MILK - AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore