12. 10. 2021

Nie je tehla ako TEHLA

Pod pojmom tehla si mnohí predstavia tvrdý kváder určený na stavbu. Avšak Sabinovská TEHLA, je niečo celkom iné. Táto TEHLA má síce tvar kvádra a je dokonca aj tvrdá, no na rozdiel od červenej tehly je naša SABI TEHLA aj náramne chutná a zdravá.

Sabinovská TEHLA je eidamský syr značky SABI. A čo je eidam? Ide o polotvrdý lisovaný syr s prírodnou kôrou, známy aj svojou červenou polopriepustnou fóliou, vďaka ktorej syr zreje. Kôra tohto syra je náramne tenká a krásne žltá. Samotný syr je polotvrdý ale aj pružný a má taktiež mliečne žltkastú farbu.

Našu SABI TEHLU sme uviedli na trh ešte v roku 2009 a odvtedy si ju zákazníci nevedia vynachváliť. Sabinovská TEHLA je chutný a vyhľadávaný syr, preto sme radi, že ho môžeme vyrábať a tým uspokojovať chuťové poháriky našich zákazníkov“, uviedol zástupca riaditeľa pán Mgr. Matej Bálint.

Sabinovská TEHLA 45 % - tná vhodne dopĺňa sortiment SABI výrobkov so širokým spektrom využitia v studenej aj teplej kuchyni. Tieto syry vznikajú enzymatickým vyzrážaním mlieka za pôsobenia syridla a následne dlhodobo zreje pri optimálnych podmienkach v sabinovských skladoch.

Tento eidamský typ syra, holandského pôvodu, je vyrábaný s nízko dohrievanou syreninou. Jeho zrenie prebieha dlhodobo v zrecích obaloch, za riadených podmienok teploty a vlhkosti. Vďaka svojmu zloženiu predstavuje bohatý zdroj bielkovín, sacharidov, tukov a minerálnych látok, hlavne vápnika. Netreba zabúdať aj na to, že obsahuje špeciálne živé syrárske kultúry“, uviedol špecialista výroby pán Ing. Peter Kočiš.

Výnimočnosť tohto SABI syra je podmienená použitím prvotriedneho výberového mlieka, preto sa v spoločnosti MILKAGRO používa len mlieko od overených slovenských mliekarov. Mlieko podstupuje prísnu kontrolu, aby nebolo napadnuté nebezpečnými zložkami. Následne sa spracuje podľa tradičnej receptúry a finálny produkt sa uvedie na trh v originálne vyrobených kusoch - Bochník, Blok a Plátky.

Takže nie je tehla ako TEHLA, lebo SABI TEHLA je chutná, ale aj zdravá a na rozdiel od klasickej tehly, vás táto naša dobrota aj zasýti.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore