Receptár
Grilovaný fresh tanier
30 minút
4 porcie
stredná
Varíme s vedúcou Františkou
45 minút
6 porcie
stredná
Kurací SABI Cordon Bleu
45 minút
4 porcie
stredná
SABI Čergovské špízy s prosciuttom
60 minút
4 porcie
stredná
Morčacie prcia plnené Volovcom
60 minút
4 porcie
stredná
Steak VOLOVEC
20 minút
5 porcie
stredná
Ražniči s opečenou sabinovskou hrudkou
50 minút
4 porcie
stredná
Kapor na víne a cesnaku
60 minút
4 porcie
stredná
Kuracie rezne v jogurtovej marináde
50 minút
4 porcie
stredná
Šampiňóny plnené kuracím mäsom a syrom
40 minút
4 porcie
stredná
Quiche s údeným mäsom a šampiňónmi
60 minút
5 porcie
stredná
Aljašská treska s horčicovou omáčkou
40 minút
3 porcie
stredná
Pstruh na masle
20 minút
1 porcie
stredná
Rýchle cestoviny so Sabinovskou tehlou
45 minút
4 porcie
stredná
Plnené šampiňóny s kur. mäsom a syrom
40 minút
5 porcie
ľahká
Zapečené bravčové mäso
30 minút
porcie
ľahká
Francúzske zapekané zemiaky
45 minút
4 porcie
ľahká
Kuracie rezne v jogurtovej marináde
30 minút
4 porcie
ľahká
Cibuľovo-smotanový rezeň
45 minút
4 porcie
ľahká
Chrumkavé kuracie kúsky
30 minút
4 porcie
ľahká
Pstruh na masle
30 minút
2 porcie
ľahká
Smotanovo - cibuľový rezeň
60 minút
6 porcie
stredná
Smotanová perinka
60 minút
4 porcie
ľahká
Segedínsky guláš
60 minút
4 porcie
stredná
Bravčový smotanový perkelt
60 minút
4 porcie
stredná