Receptár

Krémové cestoviny so šunkou
30 minút
4 porcie
ľahká

Grilovaný fresh tanier
30 minút
4 porcie
stredná

Varíme s vedúcou Františkou
45 minút
6 porcie
stredná

Kurací SABI Cordon Bleu
45 minút
4 porcie
stredná

SABI Čergovské špízy s prosciuttom
60 minút
4 porcie
stredná

Morčacie prcia plnené Volovcom
60 minút
4 porcie
stredná

Steak VOLOVEC
20 minút
5 porcie
stredná

Ražniči s opečenou sabinovskou hrudkou
50 minút
4 porcie
stredná

Kapor na víne a cesnaku
60 minút
4 porcie
stredná

Kuracie rezne v jogurtovej marináde
50 minút
4 porcie
stredná

Šampiňóny plnené kuracím mäsom a syrom
40 minút
4 porcie
stredná

Quiche s údeným mäsom a šampiňónmi
60 minút
5 porcie
stredná

Aljašská treska s horčicovou omáčkou
40 minút
3 porcie
stredná

Pstruh na masle
20 minút
1 porcie
stredná

Rýchle cestoviny so Sabinovskou tehlou
45 minút
4 porcie
stredná

Plnené šampiňóny s kur. mäsom a syrom
40 minút
5 porcie
ľahká

Zapečené bravčové mäso
30 minút
porcie
ľahká

Francúzske zapekané zemiaky
45 minút
4 porcie
ľahká

Kuracie rezne v jogurtovej marináde
30 minút
4 porcie
ľahká

Cibuľovo-smotanový rezeň
45 minút
4 porcie
ľahká

Chrumkavé kuracie kúsky
30 minút
4 porcie
ľahká

Pstruh na masle
30 minút
2 porcie
ľahká

Smotanovo - cibuľový rezeň
60 minút
6 porcie
stredná

Smotanová perinka
60 minút
4 porcie
ľahká

Segedínsky guláš
60 minút
4 porcie
stredná

Bravčový smotanový perkelt
60 minút
4 porcie
stredná