Smotanová perinka

Suroviny


500 g vykosteného bravčového karé
soľ
mleté čierne korenie
polohrubá múka
šunka
zrejúci syr Sabinovská tehla plátky
kyslá lahôdková smotana SABI
1 lyžica horčice
olej

Postup


Karé nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a obalíme v múke.Na rozohriatom oleji ich opečieme z oboch strán a preložíme na vymastený pekáč. Na každý rezeň dáme plátok šunky a plátok syra. Do panvice, kde ostal olej z výpeku pridáme trocha vody, necháme prevrieť a odstavíme z ohňa. Primiešame smotanu a horčicu a celou zmesou polejeme pripravené rezne. Pečieme v rúre pri teplote 190 °C približne 1 hodinu. Podávame s ryžou alebo pečenými zemiakmi.


Dobrú chuť!
 

čas prípravy

90 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore