Šalát s grilovanou Sabi hrudkou
Suroviny
1 balenie Sabinovskej hrudky
100 g listového šalátu
50 g baby špenátu
50 g rukoly
250 g cherry paradajok
1 ks šalátovej uhorky
1 ks menšiu červenú cibuľu
2 ČL šalátového korenia
1/2 ČL soli
štipku mletého čierneho korenia
1 PL olivového oleja
2 PL balzamikového octu.
Postup
Pripravíme si väčšiu, najlepšie hlbokú misu, v ktorej zmiešame šalát s nadrobno nakrájanou uhorkou, rajčinami a cibuľou. Posypeme šalátovým korením, soľou a čiernym korením. Sabinovskú hrudku si môžeme (ale nemusíme) prekrojiť vodorovne na polovicu a potrieť z oboch strán olivovým olejom. Sabinovskú hrudku položíme na rozpálenú grilovaciu panvicu a grilujeme cca 4 - 5 minút. Zmiešaný šalát uložíme na tanier, navrch položíme ugrilovanú Sabinovskú hrudku a pokvapkáme balzamikovým octom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.