Sabinovská hrudka prekladaná paradajkou
Suroviny
- syr Sabinovská hrudka
- paradajka
- cibuľka mladá
- kapia
- cesnak
- soľ
- korenie 4 farieb mleté
- olej olivový panenský
- petržlenová vňať
Postup
Hrudku narežeme na plátky a poprekladáme na servírovacej mise s plátkami paradajky. Posypeme zvrchu na misu - posekanú mladú cibuľu, cesnak, trochu kápiovej papriky, keď máte radi tak aj petržlenovú vňať. Môže byť aj bazalka. Všetko posolíme a okoreníme podľa chuti. Nakoniec to prelejeme panenským olivovým olejom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.