Letný šalát s hruškou a hrudkou

Suroviny


250 g baby špenát
zväzok reďkoviek
2 ks hrušky
250 g cherry paradajky
220 g Sabinovská hrudka
2 ks čerstvé vajcia
150 g mini mozzarella
petržlenová vňať
2 pl med
chlieb
paštéta s brusnicami

Postup


Hrušky olúpeme, očistíme, nakrájame na kocky a dáme ich chvíľku povariť do malého množstva vody s 2 čl cukru. Keď sa nám voda odparí, pridáme 2 lyžice medu a necháme skaramelizovať. Tesne pred tým, ako máme hrušky skaramelizované, nakrájame Sabinovskú hrudku na mesiačiky a na suchej grilovacej panvici sprudka orestujeme do zlatista. Do hlbokého taniera, alebo misky, naukladáme opláchnuté a osušené listy baby špenátu, cherry paradajky, mini mozzarellu, reďkovky nakrájané na mesiačiky, karamelizovanú hrušku a na vrch kúsky grilovanej Sabinovskej hrudky posypanej nakrájanou vňaťou petržlenu, K tejto kombinácii sa hodí čerstvý chlieb a paštéta s brusnicami.


Dobrú chuť!

 

čas prípravy

minút

počet porcií

porcie

zložitosť

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore