Pstruh na masle

Suroviny z produktov


Maslo SABI

Suroviny


pstruh
citrón
hladká múka
maslo SABI
soľ
mleté biele korenie

Postup


Pstruha zbavíme šupín, umyjeme, osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónom a obalíme v hladkej múke. Na rozohriatom masle ho opečieme z oboch strán. Pred podávaním ozdobíme plátkami citróna a čerstvou zeleninou.


Dobrú chuť!

čas prípravy

20 minút

počet porcií

porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore