Syrová polievka s klobáskou

Suroviny z produktov


Sabina črievko

Suroviny


Ingrediencie

125 g bryndze
200 g taveného syra Sabina
500 g zemiakov
sol, drvená rasca, mleté biele korenie
1 - 2 klobásy
sterilizovaná fazuľa
v paradajkovej omáčke
1 menšiu cibulu

Postup


Očistené zemiaky nakrájame na približne rovnaké kocky. Vložíme ich do hrnca so studenou vodou spolu s nadrobno
nakrájanou cibuľou, soľou a rascou. Vodu necháme zovrieť a čakáme, kým budú zemiaky polomäkké.

Potom k nim pridáme na kolieska nakrájanú klobásu. Tá sfarbí polievku na červeno.

Ked sú zemiaky uvarené, do menšej nádoby z polievky odoberieme trocha tekutiny a rozmiešame v nej tavený syr Sabinu s bryndzou na hladký krém. Takto zjemnenú polievku necháme prevrieť, pridáme fazuľu a dochutíme.
Dobrú chuť!

Do polievky sa hodia co najviac paprikové klobásy.

čas prípravy

50 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore