Syrová cesnačka
Suroviny
50 g masla SABI
2 väčšie mrkvy
1 petržlen
½ zeleru
1,5 l zeleninového vývaru
3 zemiaky
5 strúčikov cesnaku
drvená rasca
2 vajcia
150 g zrejúceho syra Volovec
soľ
mleté čierne korenie
Postup
Mrkvu, petržlen a zeler očistíme, nastrúhame na hrubšie rezančeky a orestujeme na masle.
Prilejeme horúci vývar a keď začne vrieť, pridáme na kocky nakrájané očistené zemiaky, soľ, korenie a rascu. Zeleninu uvaríme do mäkka.
Potom do polievky pridáme prelisované strúčiky cesnaku a vlejeme rozšľahané vajcia, ktoré ešte v hrnci rozmiešame vidličkou. Hotovú cesnačku v tanieri posypeme strúhaným syrom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.