Hustá krémová polievka z hokkaido tekvice
Suroviny
Ingrediencie
1 kg hokkaido tekvica
2 ks mrkva
2 ks zemiaky
1 ks cibuľa
2 strúčiky cesnak
150 ml SABI mlieko plnotucné
400 ml Slepačí vývar (kurací bujón)
morská soľ
mleté čierne korenie
bazalka
oregano
olivový olej
Postup
Tekvicu,mrkvu a zemiaky ošúpeme a nakrájame. Na olivovom oleji opražíme cibulu+cesnak. Po chvíli pridáme tekvicu + mrkvu + zemiaky a restujeme.
Zalejeme vodou, tak aby boli suroviny ponorené. Pridáme bujón + korenie + sol + bazalka + oregano.
Varíme 25 minút. Odstavíme a rozmixujeme. Pridáme mlieko SABI a zamiešame.
Dobru chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.