Tiramisu s ovocím
Suroviny
Ingrediencie
2x Parížska šľahačka SABI
2x SABI nátierka biela
5 - 7 lyžíc práškového cukru
Dlhé piškóty
Káva
Vanilková esencia / amoretto
Postup
Pripravíme si krém. Zmiešame parížsku šľahačku, nátierku a práškový cukor do jednoliatej hmoty.
Uvaríme kávu.
Do vychladenej kávy namáčeme piškóty a ukladáme ich do formy. Striedavo ukladáme piškóty a krém.
Vrch posypeme kakaom.
Takto pripravené vložíme do chladničky na pár hodín.
Ozdobíme ovocím a môžeme podávať.
Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.