Smotanový cheesecake bez pečenia
Suroviny
200 g maslových sušienok
80 g rozpusteného SABI masla
200 ml SABI smotany na šľahanie
250 g Lahodnej SABI nátierky bielej
2 PL práškového cukru (alebo podľa chuti)
1 balíček vanilkového cukru
ovocie na ozdobenie (napr. čučoriedky, maliny)
Postup
1. Sušienky rozdrvíme najemno a zmiešame s rozpusteným maslom. Zmes utlačíme na dno tortovej formy (alebo menšieho pekáča) a dáme do chladničky na 15 minút.
2. V miske vyšľaháme smotanu do polotuha. V inej miske zmiešame nátierku s cukrom a vanilkovým cukrom, potom do nej opatrne vmiešame vyšľahanú smotanu.
3. Krém nalejeme na sušienkový základ, uhladíme povrch a koláč necháme stuhnúť v chladničke aspoň 3–4 hodiny (ideálne cez noc).
4. Pred podávaním ozdobíme ovocím podľa chuti, môžeme poliať čokoládou či posypať orieškami.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.