Smotanová zmrzlina

Suroviny z produktov


Smotana na šľahanie 33 %

Suroviny


3 žĺtka, 100g práškový cukor, smotana na šľahanie 33% (200ml) Sabi

Postup


Žĺtka vymiešame s cukrom do peny. Smotanu vyšľaháme osobitne a jemne ju zmiešame s vyšľahanými žĺtkami. Pred zmrazením môžeme do hmoty pridať rôzne prísady, prípadne čerstvé ovocie.

Poznámka: Pridaním hrozienok a rumu vytvoríme falošnú punčovú zmrzlinu.

čas prípravy

15 minút

počet porcií

2 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore