Sandokanove oči
Suroviny
Biela hmota:
125 g stuženého tuku
5 lyžíc strúhaného kokosu
4 lyžice sušeného mlieka SABI
3 lyžice práškového cukru
Orechová plnka:
100 g mletých vlašských orechov
50 g práškového cukru
50 g masla SABI
rum alebo rumová aróma
Čokoládová poleva:
125 g stuženého tuku
50 g kakaa
4 lyžice práškového cukru
4 lyžice čokoládového pudingu v prášku
Postup
Stužený tuk zohrejeme a do teplého pridáme cukor, kokos, sušené mlieko a vymiešame.
Na orechovú plnku si vymiešame mäkké maslo s cukrom, orechmi a rumom. Zo stuženého tuku, cukru, kakaa a pudingu si pripravíme čokoládovú polevu.
Do malých papierových košíčkov dáme najprv bielu hmotu, potom plnku a zalejeme to čokoládovou polevou.
Vrch ozdobíme lentilkou.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.