SABY cheescake s ríbezľami
Suroviny
KORPUS:
500 g mäkkého roztierateľhého tvarohu SABI
1 kyslá smotana SABI
1 vajce
1PL zlatého klasu
2 vanilkové cukry
práškový cukor podľa chuti
PLNKA:
130 g maslových keksov
125 g masla SABI
1 PL rumu
POLEVA:
250 g mrazených čerstvých ríbezlí
cukor podľa chuti
1 PL vody
Postup
Korpus: Keksy rozmrvíme v mixéri, zalejeme rozpusteným maslom a zmes natlačíme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Pokvapkáme rumom. Dáme do rúry na 10 minút zapiecť a necháme vychladnúť.
Krém: Vymiešame tvaroh so smotanou, pridáme vajce, zlatý klas, vanilkový cukor a práškový cukor podľa chuti. Dobre premiešame. Krém navrstvíme na korpus a pečieme 50 minút na 180°C.
Poleva: Mrazené alebo čerstvé ríbezle s cukrom a 1 PL vody uvaríme a potom ríbezle prepasírujeme. Zmes vylejeme na cheesecake a necháme stuhnúť.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk