SABI zmrzlina
Suroviny
Vanilková
3 žĺtka
100 g práškového cukru
vanilkový extrakt
smotana na šľahanie 33 %
Čokoládová
3 žĺtka
100 g práškového cukru
kakao
Parížska smotana
Postup
Žĺtka vymiešame s cukrom do peny.
Smotanu (je na Vás, ktorú príchuť si vyberiete) vyšľaháme osobitne a jemne ju zmiešame s vyšľahanými žĺtkami.
Pred zamrazením môžeme do hmoty pridať okrem kakaa alebo vanilky aj rôzne druhy čerstvého, či mrazeného ovocia. Záleží na Vašej chuti.
Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk