SABI tvarohová tyčinka
Suroviny
400 g Sabi tvaroh
60 g zmäknuté SABI maslo
1 ks vanilkový cukor (alebo 1 ČL vanilkového extraktu)
50 g práškový cukor
150 g horká čokoláda
2 PL slnečnicový olej
Postup
1. SABI tvaroh prepasírujeme cez husté sitko do misky, pridáme zmäknuté SABI maslo, vanilku, práškový cukor a všetko spolu rozmixujeme ponorným mixérom.
2. Plech vystelieme papierom na pečenie. V navlhčených dlaniach formujeme rovnako veľké valčeky a ukladáme ich na papier na pečenie. Plech s tvarohovými tyčinkami dáme nakoniec zamraziť do mrazničky aspoň na 1 hodinu.
3. Vo vodnom kúpeli si rozpustime čokoládu a primiešame do nej olej. Zamrazené tyčinky namáčame v čokoláde a ukladáme ich na mriežku alebo mastný papier, kým čokoláda stuhne.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.