Rýchla čoko žemľovka SABI
Suroviny
8 ks sladký rožok
150 g čokoláda na varenie
4 ks vajce
250 ml plnotučné mlieko SABI
250 ml smotana na šľahanie SABI
50 g kryštálový cukor
150 g maslo SABI
trochu maslo SABI (na vymastenie plechu)
Postup
1. Menší, hlbší plech si vymastíme maslom SABI tak, aby nám neostalo žiadne suché miesto.
2. Rožky si nakrájame na kolieska a čokoládu nasekáme na menšie kúsky. Pečivo aj čokoládu presypeme do plechu a rukami premiešame tak, aby sa kúsky čokolády rovnomerne poukladali medzi kúsky rožkov.
3. V miske spolu vymiešame celé vajíčka s mliekom SABI, smotanou SABI, roztopeným maslom SABI a cukrom. Zmes vylejeme na pečivo s čokoládou a necháme 15 minút odpočinúť, aby sa rožky dobre napili. Medzitým si predhrejeme rúru na 180°C.
4. Pred pečením si žemľovku zakryjeme alobalom a pečieme zhruba 40 minút, potom alobal odoberieme a pečieme ešte cca 15 minút.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.