Rýchla čoko žemľovka SABI

Suroviny


8 ks sladký rožok

150 g čokoláda na varenie

4 ks vajce

250 ml plnotučné mlieko SABI

250 ml smotana na šľahanie SABI

50 g kryštálový cukor

150 g maslo SABI

trochu maslo SABI (na vymastenie plechu)

Postup


1. Menší, hlbší plech si vymastíme maslom SABI tak, aby nám neostalo žiadne suché miesto.

 

2. Rožky si nakrájame na kolieska a čokoládu nasekáme na menšie kúsky. Pečivo aj čokoládu presypeme do plechu a rukami premiešame tak, aby sa kúsky čokolády rovnomerne poukladali medzi kúsky rožkov.

 

3. V miske spolu vymiešame celé vajíčka s mliekom SABI, smotanou SABI, roztopeným maslom SABI a cukrom. Zmes vylejeme na pečivo s čokoládou a necháme 15 minút odpočinúť, aby sa rožky dobre napili. Medzitým si predhrejeme rúru na 180°C.

 

4. Pred pečením si žemľovku zakryjeme alobalom a pečieme zhruba 40 minút, potom alobal odoberieme a pečieme ešte cca 15 minút.

čas prípravy

45 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore