Rožky z kyslého mlieka

Suroviny z produktov


Acidofilné mlieko 250 ml

Suroviny


250 g Palmarínu

300 g hladkej múky špeciál

100 m acidofilného mlieka

1 žĺtok

trochu soli

Postup


Zo všetkých surovín zamiesime cesto. Necháme ho, najlepšie počas noci, odležať v chlade, ráno potom z cesta robíme rožky.
Pred pečením ich potrieme vajíčkom a v rúre pri teplote 180 – 200 °C pečieme, kým nebudú mať zlatistú farbu.

čas prípravy

15 minút

počet porcií

porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore