Orechové guľky
Suroviny
1 balenie detských piškót, 250 g masla Sabi, 150g práškového cukru, 100g hrozienok, 2 PL kakaa, 2 PL rumu alebo rumovej esencie, 100g mletých orechov, kokos na obaľovanie
Postup
Hrozienka sparíme, necháme napučať, vychladíme ich a posekáme. Piškóty pomelieme. Maslo vyšľaháme s preosiatym cukrom, pridáme kakao, rum a znova vyšľaháme. Spojíme s piškótami, orechami a hrozienkami. Z celej masy formujeme guľky, ktoré obaľujeme v kokose. Servírujeme v cukrárenských košíčkoch. Servírujeme v cukrárenských košíčkoch.
Poznámka: Pre vylepšenie chuti môžeme do stredu každej guľky vtlačiť polovicu jadra vlašského orecha.
čas prípravy
45 minút
počet porcií
12 porcie
zložitosť
ľahká
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk