Nepečený cheesecake z poctivej smotany
Suroviny
120 g maslových sušienok
50 g roztopeného SABI masla
200 g SABI kyslej smotany
200 g Lahodnej SABI nátierky bielej
2 PL práškového cukru
1 ČL vanilkového cukru
šťava z 1/2 citróna
Postup
1. Sušienky rozdrvíme (v mixéri alebo valčekom) a zmiešame s roztopeným maslom. Do pohárov dáme asi 2 lyžice zmesi a jemne utlačíme.
2. V miske zmiešame kyslú smotanu, nátierku, práškový cukor a vanilku. Krátko vyšľaháme, aby bol krém hladký a nadýchaný. Môžeme pridať trochu citrónovej šťavy.
3. Do pohárov postupne vrstvíme sušienkovú drobenku a krém. Vrch posypeme kakaom a ozdobíme podľa fantázie.
4. Dezert necháme odpočívať v chladničke aspoň 2 hodiny (ideálne cez noc), aby sa chute prepojili.
Náš tip: Medzi jednotlivé vrstvy pridajte obľúbené ovocie, lyžicu džemu či orieškový krém.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

