Nepečená torta SABI
Suroviny
4 × 200 ml Smotana kyslá SABI
2 PL kryštálový cukor
1 ks vanilkový cukor
240 g piškóty
sezónne ovocie podľa chuti (my sme použili jahody, čučoriedky, maliny)
Postup
V lete, keď čakáme návštevu, nepečieme koláče ani zložité zákusky, ale pripravíme si túto skvelú nepečenú tortu so sezónnym ovocím. Do tortovej formy naukladáme vrstvu piškót. Kyslú smotanu miešame s kryštálovým a vanilkovým cukrom kým sa v smotane roztopia, potom vylejeme zmes na piškóty. Na smotanovú zmes naukladáme sezónne ovocie. Na ovocie vylejeme ešte jednu vrstvu smotanovej zmesi a dáme zachladiť do chladničky.
Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk