Nepečená smotanová torta
Suroviny
4 kyslé smotany SABI
2 balíky detských piškót
ľubovoľné (sezónne) ovocie
vanilkový cukor podľa chuti
Postup
Kyslú smotanu zmiešame s vanilkovým cukrom tak, aby bol krém dostatočne sladký. Okrúhlu tortovú formu vystelieme potravinárskou fóliou a na jej dno poukladáme piškóty. Na piškóty nanesieme smotanový krém, poukladáme naň na plátky nakrájané ovocie a opäť vrstvu piškót. Proces opakujeme, až kým minieme všetky ingrediencie. Tortu necháme odpočívať cez noc v chladničke a pred podávaním ju môžeme posypať kakaom a ozdobiť ovocím.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.