Lahodné SABI tiramisu
Suroviny
250 g SABI Lahodnej nátierky bielej
200 g dlhých piškót
1 ks vaječný žĺtok
4 PL kryštálového cukru
200 ml SABI smotany na šľahanie
100 ml silného Espressa
100 ml mandľového likéru
1 PL kakaa
Postup
1. Uvaríme espresso, necháme vychladnúť, potom pridáme mandľový likér.
2. V miske vyšľaháme Lahodnú nátierku bielu, smotanu, žĺtok a cukor, až kým nám vznikne jemný a kompaktný krém.
3. V kávovej zmesi krátko máčame dlhé piškóty a postupne ich ukladáme na spodok hranatej (zapekacej) misy.
4. Pripravený krém nalejeme na piškóty a opatrne rozotrieme. V prípade menšej nádoby proces zopakujeme a vytvoríme tak dve piškótové a krémové „poschodia“.
5. Vrchnú časť dezertu posypeme kakaom a necháme ho zachladiť aspoň na štyri hodiny.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.