Krémový koláč s piškótami
Suroviny
1 balenie okrúhlych piškót, 1 lístkové cesto, 1 marhuľový alebo broskyňový kompót, 2 balíčky vanilínového cukru, 2 krémové prášky (Zlatý Klas a pod.), tuk a múka na vymastenie a posypanie plechu
Postup
Lístkové cesto rozdelíme na polovice a vyvaľkáme z nich 2 pláty. Jeden položíme na vymastený a múkou vysypaný plech. Popicháme ho vidličkou, aby sa počas pečenia nevydúvalo. Naň poukladáme na husto piškóty. Z mlieka, cukru a Zlatých Klasov uvaríme puding. Ešte teplý puding vylejeme na piškóty. Na povrch rovnomerne poukladáme ovocie a prikryjeme ich druhým plátom cesta. Koláč pečieme rúre 25 - 30 minút pri teplote 250 °C.
čas prípravy
60 minút
počet porcií
4 porcie
zložitosť
ľahká
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk