Kominárske knedle

Suroviny


250 g tvarohu SABI
1 vajce
3 suché rožky
100 ml polotučného mlieka SABI
1 vanilínový cukor
100 g kryštálového cukru
100 g mletého maku
70 g práškového cukru
maslo SABI

Postup


Rožky pokrájame, zalejeme mliekom a necháme zvlhnúť. Pridáme tvaroh, vajce, kryštálový cukor a vanilínový cukor a spracujeme na hladkú masu. Z nej urobíme menšie knedle, ktoré varíme v mierne osolenej vriacej vode asi 4 – 6 minút. Po vyplávaní ich povaríme ešte 2 – 3 minúty na miernom ohni. Potom ich dierovanou lyžicou vyberieme, opláchneme vlažnou vodou a dáme na tanier. Mak s cukrom zmiešame a knedle v ňom obalíme. Polejeme spraženým maslom a servírujeme.


Dobrú chuť!

 

čas prípravy

40 minút

počet porcií

3 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore