Koláč z acidofilného mlieka
Suroviny
1/2 l acidofilného mlieka SABI
3 hrnčeky polohrubej múky
2 hrnčeky práškového cukru
2 hrste mletých vlašských orechov
1 hrnček oleja
1 ČL sódy bikarbóny
2 PL kakaa
Postup
Všetky ingrediencie spolu vymiešame na hladké cesto a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Pečieme asi 25 minút pri teplote 180 °C.
Po upečení necháme koláč vychladnúť, potrieme ho obľúbeným alebo polejeme *čokoládovou ganache (*smotanu na šľahanie zohrejeme a pridáme čokoládu na varenie v pomere 1:1).
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.