Koláč z acidofilného mlieka

Suroviny


1/2 l acidofilného mlieka SABI
3 hrnčeky polohrubej múky
2 hrnčeky práškového cukru
2 hrste mletých vlašských orechov
1 hrnček oleja
1 ČL sódy bikarbóny
2 PL kakaa

Postup


Všetky ingrediencie spolu vymiešame na hladké cesto a vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

Pečieme asi 25 minút pri teplote 180 °C.

Po upečení necháme koláč vychladnúť, potrieme ho obľúbeným alebo polejeme *čokoládovou ganache (*smotanu na šľahanie zohrejeme a pridáme čokoládu na varenie v pomere 1:1).

čas prípravy

50 minút

počet porcií

6 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Hore