Knoppers
Suroviny
6 ks tortových oblátok
Mliečny krém:
60 ml polotučného mlieka SABI
55 g kryštálového cukru
175 g masla SABI
130 g sušeného mlieka SABI
Orieškovo-nugátový krém:
100 g masla SABI
160 g orieškovo-nugátového krému
1 lyžica kakaa
100 g nasekaných lieskových orieškov
Postup
Mlieko prevaríme s cukrom a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme a postupne pridáme vychladnuté mlieko a sušené mlieko.
Nugátový krém si pripravíme tak, že rozpustíme maslo, pridáme orieškovonugátový krém, kakao, vymiešame a na záver vsypeme opražené a nasekané oriešky.
Prvú oblátku potrieme mliečnym krémom a prikryjeme ďalšou oblátkou. Nasleduje orieškovo-nugátový krém a zase oblátka.
Postup opakujeme. Oblátky zaťažíme a uložíme na chladné miesto cez noc. Na druhý deň krájame.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk