Zapečené bravčové mäso

Suroviny


plátky bravčového mäsa
sterilizovaná kukurica
soľ
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
olej
70 g zrejúceho syra Sabinovská tehla
1 paradajka

Postup


Jednotlivé plátky bravčového mäsa osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením. Necháme odstáť asi 10 minút. Potom mäso prudko opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán. Plátky mäsa preložíme do zapekacej misy. Na každý kúsok opečeného mäsa dáme časť nastrúhaného syra, pridáme kolieska nakrájanej paradajky, ktorú posypeme zvyšným syrom a obložíme sterilizovanou kukuricou. Takto pripravené mäso vložíme do vyhriatej rúry zapiecť. Podávame s uvarenými zemiakmi ozdobenými petržlenovou vňaťou a so zeleninovým šalátom.

Dobrú chuť!

čas prípravy

30 minút

počet porcií

porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore