Zapečené bravčové mäso
Suroviny
plátky bravčového mäsa
sterilizovaná kukurica
soľ
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
olej
70 g zrejúceho syra Sabinovská tehla
1 paradajka
Postup
Jednotlivé plátky bravčového mäsa osolíme, okoreníme a posypeme grilovacím korením. Necháme odstáť asi 10 minút. Potom mäso prudko opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán. Plátky mäsa preložíme do zapekacej misy. Na každý kúsok opečeného mäsa dáme časť nastrúhaného syra, pridáme kolieska nakrájanej paradajky, ktorú posypeme zvyšným syrom a obložíme sterilizovanou kukuricou. Takto pripravené mäso vložíme do vyhriatej rúry zapiecť. Podávame s uvarenými zemiakmi ozdobenými petržlenovou vňaťou a so zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.