Steak VOLOVEC

Suroviny z produktov


Volovec plátky

Suroviny


5 ks kuracie mäso (steaky)
5 ks slanina (plátky)
5 ks syr VOLOVEC plátky
podľa potreby olivový olej
podľa potreby soľ a čierne korenie

Postup


Pripravíme si suroviny. Kuracie steaky osolíme a okoreníme, ale neklepeme. Na panvici si zohrejeme olej, na ktorom narýchlo opečieme kuracie steaky z oboch strán.

Na každý steak dáme plátok slaniny a plátok syra VOLOVEC. Následne dáme steaky zapiecť do rúry na 15 minút pri 180°C a polejeme ich výpekom z panvice. Steaky si pravidelne sledujte, aby vám mäsko ostalo šťavnaté.

Pred podávaním si steak dozdobíme kúskami slaninky či paradajky.

čas prípravy

20 minút

počet porcií

5 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore