Smotanová perinka
Suroviny
500 g vykosteného bravčového karé
soľ
mleté čierne korenie
polohrubá múka
šunka
zrejúci syr Sabinovská tehla plátky
kyslá lahôdková smotana SABI
1 lyžica horčice
olej
Postup
Karé nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a obalíme v múke.
Na rozohriatom oleji ich opečieme z oboch strán a preložíme na vymastený pekáč. Na každý rezeň dáme plátok šunky a plátok syra.
Do panvice, kde ostal olej z výpeku pridáme trocha vody, necháme prevrieť a odstavíme z ohňa. Primiešame smotanu a horčicu a celou zmesou polejeme pripravené rezne.
Pečieme v rúre pri teplote 190 °C približne 1 hodinu. Podávame s ryžou alebo pečenými zemiakmi.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.