Šampiňóny plnené kuracím mäsom a syrom
Suroviny
Ingrediencie
150g zrejúceho syra Sabinovská tehla
400g kuracieho mletého mäsa
20 šampiňónov
5 lyžíc olivového oleja
soľ
mleté čierne korenie
3 strúčiky cesnaku
petržlenová vňať
čerstvé bylinky
Postup
Šampiňóny umyjeme a oddelíme nožičky od hlavičiek. Na panvici rozohrejeme olivový olej, na ktorom opražíme kuracie mleté mäso a neskôr pridáme nakrájané nožičky šampiňónov. Pred dokončením pridáme nasekanú petržlenovú vňať, cesnak, soľ a dobre premiešame.
Touto zmesou naplníme hlavičky šampiňónov. Naplnené ich poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a každý šampiňón ešte posypeme nastrúhaným syrom a pokvapkáme olivovým olejom. Krátko zapečieme v rúrepri teplote 200°
Po upečení hlavičky ozdobíme vetvičkami
byliniek a ihneď podávame. Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.