Pstruh na masle

Suroviny z produktov


Maslo SABI

Suroviny


pstruh
maslo
soľ
vegeta
korenie
citrón
mrazená zelenina (nemusí byť)
hladká múka na obalenie
 

Postup


Pstruha zbavíme šupín, umyjeme, okoreníme, osolíme, pokvapkáme citrónom a obalíme v hladkej múke. Opečieme ho z oboch strán na rozohriatom masle. Pred podávaním ozdobíme plátkami citróna. Podávame s opraženou zeleninou.

Poznámka: Ak pstruha dopečieme, kosti sa budú pekne oddeľovať.

čas prípravy

30 minút

počet porcií

2 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore