Pstruh na masle
Suroviny
pstruh
maslo
soľ
vegeta
korenie
citrón
mrazená zelenina (nemusí byť)
hladká múka na obalenie
Postup
Pstruha zbavíme šupín, umyjeme, okoreníme, osolíme, pokvapkáme citrónom a obalíme v hladkej múke. Opečieme ho z oboch strán na rozohriatom masle. Pred podávaním ozdobíme plátkami citróna. Podávame s opraženou zeleninou.
Poznámka: Ak pstruha dopečieme, kosti sa budú pekne oddeľovať.
čas prípravy
30 minút
počet porcií
2 porcie
zložitosť
ľahká
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.